00,00

Geen producten in je winkelmand.

Verzending & Retourneren

Orderverwerking

We hebben 1-2 werkdagen nodig om uw bestelling te verwerken voordat deze zonder enige vertraging wordt verzonden. De levertijd voor Europese landen is 15-20 dagen. Voor landen als de VS, Australië en de meeste landen van Zuid-Amerika is dit 15 dagen.

Volgen
Nadat we het pakket hebben verzonden, ontvangt de klant een bevestigingsmail met daarin een trackingnummer. Volg het op http://www.17track.net/ voor verschillende Express-informatie, http://www.ems.com.cn/english.html voor EMS-informatie of http://www.cn.dhl.com/ nl.html voor DHL-informatie.
De volgende landen: Duitsland, Italië, België, Luxemburg, Spanje, Nederland, Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden, alstublieft kies DHL als exprespostbedrijven.

TERUGSTUURBELEID
Binnen 14 dagen (vanaf de dag waarop voor de goederen is getekend/ontvangen), als u verzoekt om het gekochte artikel te retourneren, kan het worden geretourneerd en terugbetaald onder de volgende voorwaarden. De producten moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd, wat betekent dat ze niet zijn gebruikt (behalve bij het uitproberen), gedragen, plastic verwijderd, beschadigd, bekrast of waarmee is geknoeid. Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening van de klant.
Wanneer we de geretourneerde producten intact ontvangen, zullen we $ 20-40 verzend- en inleverkosten aftrekken voor de tijd dat we het naar u hebben verzonden en u vervolgens een terugbetaling geven.
Houd er rekening mee dat we na 14 dagen mogelijk geen restitutie geven, maar ruilen mogelijk acceptabel is. Houd er rekening mee dat restitutie niet van toepassing is op horloges die fysieke schade hebben opgelopen veroorzaakt door de Custom. Als dat het geval is, is ruilen aan te raden.

Uitwisselingen
Als u binnen 14 dagen (vanaf de dag waarop voor de goederen is getekend/ontvangen) vindt dat de producten die u koopt niet voldoen, kunnen ze worden geretourneerd en vervangen onder de volgende voorwaarden:
De producten moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd, wat betekent dat ze niet zijn gebruikt (behalve bij het uitproberen), gedragen, plastic verwijderd, beschadigd, bekrast of waarmee is geknoeid. Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening van de klant.
Wanneer we de geretourneerde producten intact ontvangen, vervangen we ze door nieuwe en sturen we ze naar u terug.
Aangezien er inleverkosten en verzendkosten aan verbonden zijn, moet u er rekening mee houden dat we u 10-20 USD aan verzendkosten en inleverkosten in rekening moeten brengen voordat we u het vervangende artikel toesturen.
Ruilen is onderhevig aan prijsverschilaanpassing (indien van toepassing).
Houd er rekening mee dat als u het artikel na de gegarandeerde 14 dagen wilt vervangen, u wordt aangeraden rechtstreeks contact met ons op te nemen voor verdere verwerking.